Hippe 5 uit 100!

De verrijdbare en door de Amersfoortse kunstenaar Norbertus gepimte schildersezel met diverse schilderspaletten is dusdanig ingericht dat alle koude smaaksensaties, voorgerechten en desserts door Pietcasso er vanuit samengesteld en geserveerd kunnen worden.

O.a. het uitsnijden van gerookte zalm gepresenteerd op een zilveren vorkje met een whiskyspray, het brandend serveren van een Creme Catalane of een croque filodeeghapje met gepekelde Spaanse landham en goudgele Angeliquevijg afgetopt met citrusverf.

Een voorbeeld van Pietcasso’s Foodcreaties gepresenteerd in croque filodeeg met verrassende vulling en gegarneerd met eetbare verf en unieke decoraties.

• Exhibition van Schotse uitgezwommen gerookte zalm, zeekraal, geklodderd met limoencaviaar.

• Peppersweet en cashewcrème, mystieke grondverf van tarwegras.

• Fluweelzachte ‘scramble’ van scharreleieren, paars viooltje, boetseer van zongedroogde tomaatjes.

• Bierworstjestapenade en geroosterde bell peppers, chocoladepalet met rookspekkies.

• Teriyaki tonijnsalade, textuurverf van wasabi met een ‘knetter’.