De Oesterpietcasso presenteert vanaf zijn verrijdbare, verlichte en kunstzinnige ingerichte oesterbar heerlijke schaal en schelpdieren, gerookte en gemarineerde vissoorten en Japanse mondvermaakjes.
• Vongole Oesters | • Hooglandse zure bommen |
• Rivierkreeftjes | • Amsterdamse gele uien |
• Scheermesjes | • Rode wijnazijn, sjalotje |
• Langoustines | • Gerookte Schotse zalm |
• Krabklauwen | • Gravd Lachs Makreel |
• Alikruiken | • Hollandse garnalen |
• Coquilles | • Gamba’s in de pel |
• Mosselen | • Hollandse Nieuwe |
• Kreeften | • Gerookte paling |
• Maki’s | • Lamsoren |
• Sushi’s | • Cocktailnaise |
• Zeekraal | • Paardebloemen |
• Sashimi’s | • Gravd Lachssaus |
• Beluga Kaviaar | • Algenknackebrod |